(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS 3095-1.2:1988
Methods for determination of the freezing-point depression of milk. Methods, Hortvet method
20 стр.
Действует
Печатное изданиеПечатная копия
196.56 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
67.100.10 Milk. Including dried milk, condensed milk and evaporated milk / Молоко и продукты из переработанного молока. Включая сухое молоко, сгущенное молоко с сахаром и сгущенное стерилизованное молоко без сахара
Ключевые слова:
Laboratory glassware|Food products|Milk|Temperature measurement|Standard solutions|Mathematical calculations|Dimensions|Food testing|Design|Testing conditions|Glass|Error correction|Dairy products|Temperature-measuring instruments|Sterilized milk|Pasteurized milk|Average|Expansion thermometers|Specimen preparation|Test equipment|Homogenized milk|Low-temperature testing|Graphical methods|Calibration|Reproducibility|Thermometers|Glass tubes|Precision|Laboratory equipment|Freezing point