(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS 4167-12:1971
Specification for electrically-heated catering equipment, Bains-marie
44 стр.
Заменен
Печатное изданиеПечатная копия
323.57 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
03.080.30 Services. Including hotels, restaurants, washing, cleaning, removals, funerals, etc. / Услуги для потребителя. Включая гостиницы, рестораны, прачечные, химчистки, перевозки, похороны и т.д.97.040.20 Cooking. Including microwave ovens and stove hoods / Места для приготовления пищи, рабочие столы, печи и аналогичные аппараты. Включая микроволновые печи и надплитные воздухоочистители
Ключевые слова:
Food warmers|Catering equipment|Circuits|Earthing|Cooking appliances|Test equipment|Visual inspection (testing)|Type testing|Clearance distances|Electrical insulation|Marking|Electrical testing|Corrosion tests|Testing conditions|Dielectric-strength tests|Cooking vessels|Scratch tests|Rated voltage|High-voltage tests|Temperature-rise limit|Mechanical testing|Thermal testing|Performance testing|Endurance testing|Electric terminals|Electrically-operated devices|Leakage paths|Impact testing|Thermostats|Flexible conductors