(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS EN 14185-2:2006
Non fatty foods. Determination of N-methylcarbamate residues. HPLC method with clean-up on a diatomaceous earth column
20 стр.
Действует
Печатная копияПечатное издание
184.46 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
67.080.01 Fruits, vegetables and derived products in general / Фрукты, овощи и продукты их переработки в целом67.060 Cereals,. Including grains, corn, flours, baked products, etc. / Зерновые, бобовые и продукты их переработки. Включая хлебные злаки, кукурузу, муку, хлебопекарные изделия и т.д.65.060 Agricultural machines, implements and equipment / Сельскохозяйственные машины, инвентарь и оборудование
Ключевые слова:
Food testing, Methyl compounds, Residues (pesticides), Cereals, Carbamates, Fruits, Liquid chromatography, Pesticides, Food products, Chemical analysis and testing, Vegetables, Determination of content