(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS EN 15890:2010
Foodstuffs. Determination of patulin in fruit juice and fruit based purée for infants and young children. HPLC method with liquid/liquid partition cleanup and solid phase extraction and UV detection
20 стр.
Действует
Печатная копияПечатное издание
184.46 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
67.080.10 Fruits. Including nuts / Фрукты и продукты их переработки. Включая орехи67.160.20 Non-alcoholic. Including juices, nectars, mineral waters, lemonades, root beer, cola drinks, etc. / Безалкогольные напитки. Включая минеральные воды, лимонады, безалкогольное пиво, напитки кола и т.д.67.230 Prepackaged. Including baby food / Расфасованные пищевые продукты и пищевые продукты, подвергнутые кулинарной обработке. Включая продукты детского питания
Ключевые слова:
Food products, Fruit juices, Juices (food), Beverages, Purees (food), Baby foods, Food testing, Chemical analysis and testing, Determination of content, Toxins, Mycotoxins, Apples, Liquid chromatography