(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS EN 60335-2-36:1995
Specification for safety of household and similar electrical appliances. Particular requirements, Commercial electric cooking ranges, ovens, hobs and hob elements
44 стр.
Заменен
Печатное изданиеПечатная копия
323.57 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
97.040.20 Cooking. Including microwave ovens and stove hoods / Места для приготовления пищи, рабочие столы, печи и аналогичные аппараты. Включая микроволновые печи и надплитные воздухоочистители
Ключевые слова:
Catering equipment|Electrically-operated devices|Electrical safety|Ovens (cooking appliances)|Clearances|Protected electrical equipment|Instructions for use|Household equipment|Temperature-rise limit|Marking|Flexible conductors|Dielectric strength|Cooking appliances|Electrical household appliances|Cookers|Hobs|Strength of materials|Watertightness tests|Endurance testing|Leakage paths|Commercial|Earthing|Stability