(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS EN 60335-2-36:2002+A2:2008
Household and similar electrical appliances. Safety. Particular requirements for commercial electric cooking ranges, ovens, hobs and hob elements
32 стр.
Действует
Печатная копияПечатное издание
220.75 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
97.040.20 Cooking. Including microwave ovens and stove hoods / Места для приготовления пищи, рабочие столы, печи и аналогичные аппараты. Включая микроволновые печи и надплитные воздухоочистители
Описание
To be read in conjunction with BS EN 60335-1:2002
Ключевые слова:
Electrical household appliances, Household equipment, Electrical safety, Protected electrical equipment, Cookers, Cooking appliances, Ovens (cooking appliances), Hobs, Catering equipment, Commercial, Electrically-operated devices, Temperature-rise limit, Watertightness tests, Endurance testing, Dielectric strength, Stability, Strength of materials, Flexible conductors