(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS EN ISO 16050:2011
Foodstuffs. Determination of aflatoxin B1, and the total content of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in cereals, nuts and derived products. High-performance liquid chromatographic method
22 стр.
Действует
Печатная копияПечатное издание
257.04 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
67.050 General methods of tests and analysis for food products / Общие методы проверки и анализа пищевых продуктов67.060 Cereals,. Including grains, corn, flours, baked products, etc. / Зерновые, бобовые и продукты их переработки. Включая хлебные злаки, кукурузу, муку, хлебопекарные изделия и т.д.67.080.10 Fruits. Including nuts / Фрукты и продукты их переработки. Включая орехи
Ключевые слова:
Maize, Oilseeds, Aflatoxin, Nuts (food), Determination of content, Liquid chromatography, Chemical analysis and testing, Affinity chromatography, Cereals, Mycotoxins, Peanuts, Immunoassay, Fruits, Food testing, Food products