(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS EN ISO 22000:2018
Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain
52 стр.
Действует
Печатная копияПечатное издание
359.86 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
03.120.10 Quality management and quality assurance / Управление качеством и обеспечение качества03.100.70 Management. Including environmental management systems (EMS), road traffic management systems, energy management systems, health care management systems, etc. / Менеджмент, включая системы экологического менеджмента, системы управления дорожным движением, системы энергетического менеджмента, системы управления медицинским обслуживанием и пр.67.020 Processes. Including food hygiene and food safety / Процессы в пищевой промышленности. Включая гигиену пищевых продуктов
Ключевые слова:
Food industry, Commerce, Food manufacturing processes, Food control, Physical distribution management, Food products, Consumer-supplier relations, Retailing, Agriculture, Quality management, Catering, Management, Safety measures, Packaging, Quality auditing