(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS EN ISO 8442-1:1998
Materials and articles in contact with foodstuffs. Cutlery and table holloware. Requirements for cutlery for the preparation of food
18 стр.
Действует
Печатная копияПечатное издание
184.46 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
67.250 Materials. Including catering containers, and materials and articles in contact with drinking water / Материалы и предметы в контакте с пищевыми продуктами. Включая тару для поставки пищевых продуктов и материалы и предметы в контакте с питьевой водой97.040.60 Cookware,. Including table cutlery and table ware / Посуда для приготовления пищи, ножевые изделия и столовые приборы. Включая столовые ножи и столовую посуду
Ключевые слова:
Materials in contact with food, Cutlery, Kitchen utensils, Catering equipment, Household equipment, Tableware, Hollow-ware, Kitchen knives, Spatulas, Pallet knives (kitchen utensils), Forks (cutlery), Commercial, Steels, Grades (quality), Handles, Defects, Sterilization (hygiene), Blades, Torque, Torsion testing, Performance, Pull-out tests, Mechanical testing, Testing conditions, Hardness, Drop tests, Plastics, Performance testing, Cracking, Immersion tests (corrosion), Marking, Labels, Strength of materials, Deformation, Bend testing, Test equipment, Deflection tests