(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS ISO 1740:2004
Milkfat products and butter. Determination of fat acidity (reference method)
16 стр.
Действует
Печатная копияПечатное издание
184.46 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
67.100.10 Milk. Including dried milk, condensed milk and evaporated milk / Молоко и продукты из переработанного молока. Включая сухое молоко, сгущенное молоко с сахаром и сгущенное стерилизованное молоко без сахара67.100.30 Cheese. Including cottage cheese, whey cheese / Сыр. Включая домашний сыр, сывороточно-альбумидный сыр
Ключевые слова:
Determination of content, Specimen preparation, Reproducibility, Fat content determination, Food testing, Food products, Fatty acids, Volumetric analysis, Quantitative analysis, Testing conditions, Butter, Chemical analysis and testing, Acidimetry, Dairy products, Fats