(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
DIN EN ISO 6887-2:2017-07
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2017); German version EN ISO 6887-2:2017
������������� ������� ����. ���������� ����, �������� ��������� � ������������� ���������� ��� ������������������ ������������. ����� 2. ����������� ������� ���������� ���� � ������ ���������
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverd?nnungen und von Dezimalverd?nnungen f?r mikrobiologische Untersuchungen - Teil 2: Spezifische Regeln f?r die Vorbereitung von Fleisch und Fleischerzeugnissen (ISO 6887-2:2017); Deutsche Fassung EN ISO 6887-2:2017
18 стр.
Действует
Электронный (pdf)Печатная копияПечатное издание
164.78 € (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/DIN
ICS:
07.100.30 Food. Including microbiology of animal feeding stuffs / Пищевая микробиология. Включая микробиологию кормов для животных