(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
ONR CEN/TS 15634-4:2016-06
Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 4: Peanut (Arachis hypogaea) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR
Действует
Печатная копияПечатное издание
114.98 € (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/ON
ICS:
07.100.30 Food. Including microbiology of animal feeding stuffs / Пищевая микробиология. Включая микробиологию кормов для животных67.190 Chocolate / Шоколад
Описание
This Technical Specification describes a procedure for the qualitative detection of peanut (Arachis hypogaea) in chocolate using real-time PCR based on the gene for the peanut allergen Ara h 2.
Diese Technische Spezifikation beschreibt ein Verfahren zum qualitativen Nachweis von Erdnuss (Arachis hypogaea) in Schokolade mittels Real-time PCR auf der Basis des Gens für das Erdnussallergen Ara h 2.
Ключевые слова:
Lebensmittel, molekularbiologisches Verfahren, Erdnuss, Arachis hypogaea, Schokolade, Real-time PCR, Erdnussallergen, Ara