(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
DIN EN ISO 3960:2010-08
Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Iodometric (visual) endpoint determination (ISO 3960:2007, corrected version 2009-05-15); German version EN ISO 3960:2010
Жиры и масла животные и растительные. Определение пероксидного числа. Йодометрическое (визуальное) определение по конечной точке
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Peroxidzahl - Iodometrische (visuelle) Endpunktbestimmung (ISO 3960:2007, korrigierte Fassung 2009-05-15); Deutsche Fassung EN ISO 3960:2010
17 стр.
Отменен
Печатное изданиеПечатная копияЭлектронный (pdf)
164.78 € (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/DIN
ICS:
67.200.10 Animal and vegetable fats and oils / Животные и растительные масла и жиры