(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS EN ISO 22000:2005
Food safety management systems. Requirements for any organization in the food chain
46 стр.
Заменен
Печатное изданиеПечатная копия
362.88 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
67.020 Processes. Including food hygiene and food safety / Процессы в пищевой промышленности. Включая гигиену пищевых продуктов03.120.10 Quality management and quality assurance / Управление качеством и обеспечение качества03.100.70 Management. Including environmental management systems (EMS), road traffic management systems, energy management systems, health care management systems, etc. / Менеджмент, включая системы экологического менеджмента, системы управления дорожным движением, системы энергетического менеджмента, системы управления медицинским обслуживанием и пр.
Ключевые слова:
Food industry|Management|Agriculture|Safety measures|Quality auditing|Quality management|Food products|Packaging|Physical distribution management|Consumer-supplier relations|Commerce|Food manufacturing processes|Catering|Retailing|Food control