(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS 1741-11:1989
Methods for chemical analysis of liquid milk and cream, Detection of detergent/disinfectant residues
4 стр.
Действует
Печатное изданиеПечатная копия
96.77 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
67.100.10 Milk. Including dried milk, condensed milk and evaporated milk / Молоко и продукты из переработанного молока. Включая сухое молоко, сгущенное молоко с сахаром и сгущенное стерилизованное молоко без сахара67.100.99 Other milk products / Молочные продукты прочие
Ключевые слова:
Milk|Disinfectants|Contaminant determination (food)|Food products|Volumetric analysis|Dairy products|Chemical analysis and testing|Centrifuging|Fluorescence|Detergents|Determination of content|Quaternary ammonium compounds|Chlorates|Testing conditions|Food testing|Iodine|Colour tests|Concentration (chemical)