(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
BS EN 60335-2-36:2002+A11:2012
Household and similar electrical appliances. Safety. Particular requirements for commercial electric cooking ranges, ovens, hobs and hob elements
36 стр.
Действует
Печатная копияПечатное издание
299.38 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
97.040.20 Cooking. Including microwave ovens and stove hoods / Места для приготовления пищи, рабочие столы, печи и аналогичные аппараты. Включая микроволновые печи и надплитные воздухоочистители
Ключевые слова:
Flexible conductors, Electrically-operated devices, Stability, Hobs, Protected electrical equipment, Cooking appliances, Strength of materials, Watertightness tests, Cookers, Electrical safety, Catering equipment, Endurance testing, Commercial, Temperature-rise limit, Household equipment, Dielectric strength, Electrical household appliances, Ovens (cooking appliances)