Вход
Логин:
Пароль:
Запомнить меня
Отменить
Восстановление пароля
(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
Обозначение
Наименование
Действующие
Расширенный поиск
Запросить
стандарт
ФИО:
Организация:
Должность:
Город, адрес:
Телефон:
E-mail:
Откуда вы о нас узнали:
Запрос информации:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy
and
Terms of Service
apply.
О компании
Каталог продукции
API
По тематике
ARINC
ASME
ASNT
ASTM
AWS
Aerospace
Aluminum
Automotive
Base Metal Weldability
Beam Welding
Brazing and Soldering
Carbon steel
Cast iron
Certification
Charts
Computerization
Consumables
Filler Metals and Fluxes
Food Processing Systems
Gas tungen ark welding
Handbooks
Inspection
Machinery end equipment
Management and economics
Marine
Operations
Pipe and Tubing
Plastics
Qualification
Railroads
Reference and Business
Resistance Welding
Robotics
Safety and Health
Sheet Metal
Shelding gases
Stainless steel
Structural
Symbols
Thermal Spraying
Training
Welding and Cutting Processes
Продукция
AWWA
BSI
DIN
IEC
ISO
MSS
NACE
NFPA
ONORM
SAE
SSPC
Контакты
BS EN ISO 19343:2017
Microbiology of the food chain. Detection and quantification of histamine in fish and fishery products. HPLC method
24 стр.
Действует
Печатная копия
Печатное издание
Англ.:
257.04£
257.04 £ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/BSI
ICS:
07.100.30 Food. Including microbiology of animal feeding stuffs / Пищевая микробиология. Включая микробиологию кормов для животных
Ключевые слова:
Histamine, Food testing, Food products, Microbiological analysis, Pisces, Bacteria, Microbiology, Fisheries, Animal feed, Fish (meat), Biological analysis and testing, Fish products, Histidine
Ссылочные документы:
NF V03-110:2010
ISO 5725-2:1994/COR 1:2002
ISO 3696:1987
На это издание ссылаются:
© 2024 ООО «Нормдокс»
Карта сайта
www.normdocs.ru
тел.: (812) 309-78-59 (многоканальный)
тел.: (495) 223-46-76 (прямой московский номер)