(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
ASTM F1817-97
Standard Test Method for The Performance of Conveyor Ovens
18 стр.
Заменен
Электронный (pdf)Печатное издание
104.52 $ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/ASTM
ICS:
97.040.20 Cooking. Including microwave ovens and stove hoods / Места для приготовления пищи, рабочие столы, печи и аналогичные аппараты. Включая микроволновые печи и надплитные воздухоочистители
Сборник (ASTM):
15.12 Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment / Крупный рогатый скот; Мясо и Системы оценки качества мяса домашней птицы; Оборудование для общественного питания
Тематика:
Consumer Product Evaluation
Описание
Область применения

1.1 This test method covers an evaluation of the energy consumption and cooking performance of conveyor ovens. The food service operator can use this evaluation to select a conveyor oven and understand its energy consumption.

Ключевые слова:
conveyor oven; conveyor pizza oven; cooking energy efficiency; efficiency; energy; performance; production capacity; throughput