(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
ASTM F1827-13(2019)
Standard Terminology Relating to Food Service Equipment
6 стр.
Действует
Электронный (pdf)Печатное издание
78.00 $ (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/ASTM
ICS:
01.040.67 Food technology (Vocabularies) / Технология пищевых продуктов (Словари)97.040.20 Cooking. Including microwave ovens and stove hoods / Места для приготовления пищи, рабочие столы, печи и аналогичные аппараты. Включая микроволновые печи и надплитные воздухоочистители
Сборник (ASTM):
15.12 Livestock, Meat, and Poultry Evaluation Systems; Food Service Equipment / Крупный рогатый скот; Мясо и Системы оценки качества мяса домашней птицы; Оборудование для общественного питания
Тематика:
Consumer Product Evaluation
Описание
Область применения

1.1 This terminology covers definitions for various terms and equipment listed in the test methods and specifications for Committee F26 on Food Service Equipment.

1.2 This international standard was developed in accordance with internationally recognized principles on standardization established in the Decision on Principles for the Development of International Standards, Guides and Recommendations issued by the World Trade Organization Technical Barriers to Trade (TBT) Committee.