(812) 309-78-59
(495) 223-46-76
DIN EN ISO 6887-4:2017-07
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017); German version EN ISO 6887-4:2017
������������� ������� ����. ���������� ����, �������� ��������� � ������������� ���������� ��� ������������������ ������������. ����� 4. ����������� ������� ���������� ������ ���������
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverd?nnungen und von Dezimalverd?nnungen f?r mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln f?r die Vorbereitung von sonstigen Erzeugnissen (ISO 6887-4:2017); Deutsche Fassung EN ISO 6887-4:2017
27 стр.
Действует
Электронный (pdf)Печатная копияПечатное издание
194.44 € (включая НДС 20%)
Разработчик:
Зарубежные/DIN
ICS:
07.100.30 Food. Including microbiology of animal feeding stuffs / Пищевая микробиология. Включая микробиологию кормов для животных