Каталог стандартов

+7 (495) 223-46-76 +7 (812) 309-78-59
inform@normdocs.ru
Корзина
DIN
1 2 3
DIN 10754:2002-08
Действует
Analysis of honey - Determination of proline content — 6 стр.
DIN 10755:2001-04
Действует
Analysis of honey - Determination of mineral content — 4 стр.
DIN 10760:2002-05
Действует
Analysis of honey - Determination of the relative frequency of pollen — 8 стр.
DIN 10741:2010-08
Действует
Analysis of honey - General guidelines for the ad hoc validation of analysis methods for organic residues or contaminants — 13 стр.
DIN 10742:2011-06
Действует
Analysis of honey - Guideline for sampling — 8 стр.
DIN 10743:2013-05
Действует
Analysis of honey - Determination of water-insoluble solids — 8 стр.
DIN 10752-1:2018-09
Действует
Analysis of honey - Determination of water content - Part 1: Analogue refractometric method — 8 стр.
DIN 10750-1:2018-09
Действует
Analysis of honey - Determination of diastase activity - Part 1: Schade method — 10 стр.
DIN 10752-2:2018-09
Действует
Analysis of honey - Determination of water content - Part 2: Digital refractometric method — 9 стр.
DIN 10758:1997-05
Действует
Analysis of honey - Determination of the content of saccharides fructose, glucose, saccharose, turanose and maltose - HPLC method — 4 стр.
DIN 10751-3:2018-09
Действует
Analysis of honey - Determination of content of hydroxymethylfurfural - Part 3: High performance liquid chromatographic method — 12 стр.
Analysis of honey - Determination of the content of saccharides fructose, glucose, saccharose, turanose and maltose - HPLC method; Corrigendum 1 — 2 стр.
DIN EN 15911:2011-01
Действует
Foodstuffs - Simultaneous determination of nine sweeteners by high performance liquid chromatography and evaporative light scattering detection; German version EN 15911:2010 — 33 стр.
DIN EN ISO 1741:1994-10
Действует
Dextrose - Determination of loss in mass on drying - Vacuum oven method (ISO 1741:1980); German version EN ISO 1741:1994 — 4 стр.
DIN EN 1377:1996-10
Действует
Foodstuffs - Determination of acesulfame K in table top sweetener preparations - Spectrometric method; German version EN 1377:1996 — 6 стр.
DIN EN 1378:1996-10
Действует
Foodstuffs - Determination of aspartame in table top sweetener preparations - Method by high performance liquid chromatography; German version EN 1378:1996 — 8 стр.
DIN EN 1376:1996-10
Действует
Foodstuffs - Determination of saccharin in table top sweetener preparations - Spectrometric method; German version EN 1376:1996 — 7 стр.
DIN EN 1379:1996-10
Действует
Foodstuffs - Determination of cyclamate and saccharine in liquid table top sweetener preparations - Method by high performance liquid chromatography; German version EN 1379:1996 — 9 стр.
DIN 10759:2016-12
Действует
Analysis of honey - Determination of saccharase activity - Siegenthaler method — 9 стр.
Corrigenda to DIN EN 1378:1996-10 (EN 1378:1996/AC:1996) — 1 стр.
1 2 3