Каталог стандартов

+7 (495) 223-46-76 +7 (812) 309-78-59
inform@normdocs.ru
Корзина
DIN
1 2
DIN EN ISO 8589:2014-10
Действует
Sensory analysis - General guidance for the design of test rooms (ISO 8589:2007 + Amd 1:2014); German version EN ISO 8589:2010 + A1:2014 — 22 стр.
DIN EN ISO 13299:2016-09
Действует
Sensory analysis - Methodology - General guidance for establishing a sensory profile (ISO 13299:2016); German version EN ISO 13299:2016 — 59 стр.
DIN 10976:2016-08
Действует
Sensory analysis - Difference from Control-Test (DfC-Test) — 29 стр.
DIN EN ISO 8586:2014-05
Действует
Sensory analysis - General guidelines for the selection, training and monitoring of selected assessors and expert sensory assessors (ISO 8586:2012); German version EN ISO 8586:2014 — 40 стр.
Sensory Analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste; Supplement 1: Instruction for practical use — 5 стр.
Sensory analysis - Investigation of profiles - Examples for the statistical evaluation — 22 стр.
DIN 10955:2004-06
Действует
Sensory analysis - Testing of packaging materials and packages for foodstuffs — 16 стр.
DIN 10972:2003-08
Действует
Sensory analysis - A - not A test — 13 стр.
DIN 10969:2001-05
Действует
Sensory analysis - Descriptive analysis with following quality evaluation — 11 стр.
DIN 10970:2002-09
Действует
Sensory analysis - Time intensity test — 12 стр.
DIN 10809:1988-08
Действует
Analysis of tea; preparation of liquor for use in sensory tests — 3 стр.
DIN 10964:2014-11
Действует
Sensory analysis - Simple descriptive test — 36 стр.
DIN 10975:2005-04
Действует
Sensory analysis - Expert witness for the judgement of conformity with foodlaw — 8 стр.
DIN 10973:2013-06
Действует
Sensory analysis - In/out test — 20 стр.
DIN 10956:2007-08
Действует
Apparatus for sensory analysis - Universal testing glasses and lids - Requirements and instructions for use — 10 стр.
DIN 10960:2000-06
Действует
Apparatus for sensory analysis - Wine testing glasses — 4 стр.
DIN 55534:2006-08
Действует
Testing of taste transfer from packages and packaging materials through the head space using water as the test medium — 6 стр.
DIN EN ISO 5495:2016-10
Действует
Sensory analysis - Methodology - Paired comparison test (ISO 5495:2005 + Cor 1:2006 + Amd 1:2016); German version EN ISO 5495:2007 + A1:2016 — 32 стр.
DIN ISO 3972:2013-12
Действует
Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste (ISO 3972:2011 + Cor. 1:2012) — 15 стр.
DIN ISO 8587:2010-08
Действует
Sensory analysis - Methodology - Ranking (ISO 8587:2006) — 27 стр.
1 2