Каталог стандартов

+7 (495) 223-46-76 +7 (812) 309-78-59
inform@normdocs.ru
Корзина
DIN
1 2
DIN EN ISO 6465:2009-11
Действует
Spices - Cumin (Cuminum cyminum L.) - Specification (ISO 6465:2009); German version EN ISO 6465:2009 — 8 стр.
DIN EN ISO 2825:2010-06
Действует
Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis (ISO 2825:1981); German version EN ISO 2825:2010 — 7 стр.
DIN EN ISO 3493:2014-10
Действует
Vanilla - Vocabulary (ISO 3493:2014); Trilingual version EN ISO 3493:2014 — 14 стр.
DIN 10234:2003-02
Действует
Analysis of spices and condiments - Determination of capsaicinoid content of powdered paprika, paprika oleoresins, powdered chillies and chillie oleoresins - Method using high performance liquid chromatography (HPLC) — 11 стр.
DIN 10235:1999-09
Действует
Pepper an pepper oleoresins - Determination of piperine content - Method using high-performance liquid chromatography (HPLC) — 8 стр.
DIN 10229:2000-08
Действует
Analysis of spices and condiments - Determination of moisture content - Entrainment method — 6 стр.
DIN 10236:2001-12
Действует
Analysis of spices and condiments - Determination of loss in mass of capsicum and allium species and of dried vegetables by vacuum oven drying — 4 стр.
DIN 10223:1996-01
Действует
Analysis of spices and condiments - Determination of total ash and acid-insoluble ash — 4 стр.
DIN EN 16466-3:2013-03
Действует
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 3: <(hoch)18>O-IRMS analysis of water in wine vinegar; German version EN 16466-3:2013 — 12 стр.
DIN EN 16466-1:2013-03
Действует
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid; German version EN 16466-1:2013 — 13 стр.
DIN EN 16466-2:2013-03
Действует
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 2: <(hoch)13>C-IRMS analysis of acetic acid; German version EN 16466-2:2013 — 12 стр.
DIN EN ISO 948:2009-10
Действует
Spices and condiments - Sampling (ISO 948:1980); German version EN ISO 948:2009 — 8 стр.
DIN EN ISO 676:2009-10
Действует
Spices and condiments - Botanical nomenclature (ISO 676:1995, including Cor 1:1997); Trilingual version EN ISO 676:2009 — 44 стр.
DIN EN ISO 927:2010-03
Действует
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content (ISO 927:2009) — 12 стр.
DIN EN 13188:2000-11
Действует
Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking; German version EN 13188:2000 — 7 стр.
DIN EN 13189:2000-11
Действует
Acetic acid food grade - Product made from materials of non-agricultural origin - Definitions, requirements, marking; German version EN 13189:2000 — 6 стр.
Corrigenda to DIN EN 13189:2000-11(EN 13189:2000/AC:2002) — 2 стр.
Corrigenda to DIN EN 13188:2000-11 (EN 13188:2000/AC:2002) — 2 стр.
DIN EN ISO 6571:2018-03
Действует
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008 + Amd 1:2017); German version EN ISO 6571:2009 + A1:2017 — 20 стр.
DIN EN ISO 7541:2020-11
Действует
Spices and condiments - Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika (ISO 7541:2020); German version EN ISO 7541:2020 — 16 стр.
1 2