Каталог стандартов

+7 (495) 223-46-76 +7 (812) 309-78-59
inform@normdocs.ru
Корзина
DIN
DIN EN ISO 17189:2004-01
Действует
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) (ISO 17189:2003); German version EN ISO 17189:2003 — 16 стр.
DIN EN ISO 3727-1:2002-04
Действует
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method) (ISO 3727-1:2001); German version EN ISO 3727-1:2001 — 7 стр.
DIN EN ISO 3727-2:2002-04
Действует
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method) (ISO 3727-2:2001); German version EN ISO 3727-2:2001 — 8 стр.
DIN EN ISO 3727-3:2003-07
Действует
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content (ISO 3727-3:2003); German version EN ISO 3727-3:2003 — 4 стр.
DIN 10311:1985-08
Действует
Determination of the water dispersion in butter; indicator paper method — 2 стр.
DIN 10331:1996-03
Действует
Determination of the hardness of butter — 4 стр.
DIN 10349:2004-10
Действует
Determination of pH of butter plasm — 7 стр.
DIN 10463:1990-11
Действует
Determination of non-fat solids content of butter; routine method — 3 стр.
DIN 10474:2003-02
Действует
Determination of the butter type with neural network analysis of compositional parameters - Chemometric method — 17 стр.
DIN 10480:2002-12
Действует
Determination of the total fat content in butter and fat spreads - Extraction method using supercritical carbon dioxide — 5 стр.